"2 years" bejbi:)

Jag och Henke firar "2 år" idag. Eller man kan säga två år, eftersom vi har hållit ihop i två år. Rätta dagen (då jag bestämde mig för att nu ska vi vara flick- och pojkvän) är först i juli. Vi firar helt enkelt två årsdagar. Är lite kinkig då det gäller att vara ihop så jag blir inte bara ihop med någon utan vidare. Det hände i typ sjuan-åttan så aldrig mer säger jag. Ändå kändes det som att jag redan kände Henke då vi träffades för att vi hade pratat sååå mycket innan. Men jag var envis. Tänk om jag hade blivit ihop med honom direkt och att det sen, en vecka senare, hade visat sig att han var en skit. Men så var det inte och jag blev superkär i honom ganska snabbt. Hade inte behövt vänta i 3 månader om man säger så:) Kärleken tog vid ganska snabbt och på en vecka hade jag sovit hos honom tre nätter. Bra start på ett förhållande.... utan slut (förhoppningsvis). Med tanke på hur underbar du är, Henke, så kommer jag att stanna för alltid:)

image13

Tyvärr så fick våran "pre 2-årsdag" en lite tråkig början. Henke har åkt till Oslo för att jobba igen. Jag fick skjutsa in honom till flygplatsen kl 5 på morgon. Han kommer förvisso hem på torsdag men det är ändå fruktansvärt jobbigt då han är borta. Ska även denna gång begrava mig i skolarbete. Ett till inlägg kommer kanske ikväll.

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Grattis :)

2008-04-22 @ 09:54:12
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se
Postat av: Lill Anna

Tack:)

2008-04-22 @ 12:44:22
URL: http://lilllindgren.blogg.se
Postat av: Amelia

grattis!

2008-04-22 @ 12:53:35
URL: http://konstruktioner.blogg.se
Postat av: Lill Anna

Tack till dig också kussen;)

2008-04-22 @ 18:14:26
URL: http://lilllindgren.blogg.se
Postat av: Lina

Svar: ah, okej. Jo, jag tror starkt på att det finns något på andra sidan. Folk i min släkt har varit med om onaturliga saker.

Haft en bra dag annars ? ; )

2008-04-22 @ 19:13:40
URL: http://higher.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0