Igår - Lördag

Som jag skrev tidigare så vaknade jag väldigt tidigt igår morse. Jag kunde ändå sova en 45 min på soffan innan jag vaknade igen (innan väckarklockan som var ställd på 09.30). Drog på mig träningskläderna och åkte iväg till gymmet. Det blev bröst och mage, dagen till ära:) Hem igen för att duscha, städa lite från fredagen och sedan promenad till stan för att möta Madde. Vi gick på stan en sväng och avslutade shoppingen med en tidig middag på Dagobert. Jag tog en sallad med kyckling, alltid lika gott:) Det började blåsa så kalla vindar och påsarna var så tunga att vi tog bussen hem istället för att promenera. Läste lite tidningar innan Henke kom hem och vi åkte på Kvantum för att köpa lite snacks till kvällen. Har fått lite begär av de där chokladdoppade bananerna bland naturgodiset. Det är inte speciellt nyttigt så jag köper typ bara 8-10 bananskivor, och det räcker:)

Sminkade och fixade såg vi robinson innan vi åkte på förfest hos Henkes kompis. Mer människor än stolar, fast det gick bra ändå:) Sedan bar det av till All star, där Henkes kompis som tur var hade en gästlista så vi slapp stå och stampa i kön. Det värsta med att festa på vintern är ju i vanliga fall den där kön som aldrig verkar bli mindre. Minns då jag fyllde år. Aldrig mer(!). Kö typ en timme bara för att komma in och sedan stod jag i garderobskön i ca 15 min. Hinner bli nykter och på dåligt humör. Men nu har man lärt sig att inte gå ut på juldag, halloween, påskhelg o.s.v. Om man inte har förköp d.v.s.

Hur som helst, inget köande igår och när vi väl kom in så hittade vi oss ett bord. Madde var tyvärr tvungen att gå tidigare för att hinna med bussen men det var roligt den tid hon var:) Det var för övrigt riktigt roligt hela kvällen tills de tände lamporna klockan 02.00. Eller 03.00 som den blev. Denna klockomställning...

Max hade stängt så vi hoppade hamburgarna och åkte hem istället:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0