Hmm...

Nu då tyskan har förklarats skyldig till morden på barnen i Arboga får man äntligen se hur hon ser ut.

Jag har hela tiden trott att hon har varit ganska söt men jag tror att det är det fulaste jag har sett!

Som en seriefigur eller något. Misstänksamt likt Hitler.

Money money

Löndagen... dagen då man inser att det är värt att slita som en varg. Fick en riktigt riktigt bra lön (beloppen får förbli en hemlis). Firade med en liten shoppingrunda efter jobbet. Köpte följande:

- Vit skjorta från H&M. Jag har en vit skjorta från vera trend sen tidigare men jag har aldrig varit så speciellt förtjust i kragen.
- Svart tröja från H&M. Så vanlig du kan tänka dig. Stickad.
- Bälte från H&M. Svart.

Det blev även lite smink:
- Mineralpuder. Näst bäst i test i amelia (tidningen).
- Brun eyeliner.
- Svart nagellack.

Imorgon blir det jobb 07.30-11.30, sedan på kvällen ska jag ut och äta med svärföräldrarna. Imorgon (07.45) bär det av till Sundsvall - open trot på Bergsåker:)

jobb jobb jobb

Är verkligen ute efter jobb just nu. Min plan är att jobba i höst för att sedan eventuellt plugga till våren. Trots att man är utbildad undersköterska är det inte så "bara" att hitta ett jobb. Nu är jag i alla fall inskriven i luleå kommuns vikarieförmedling, samt på vikarieförmedlingen på sjukhuset (har varit och raggat jobb på sjukhuset hela dagen). Har även anmält mig för att vikariera på nattpassen.

Jag är egentligen inte byggd för vikariejobbet. Tanken på att bli uppring typ 07.00 och bli förfrågad om man kan komma till ett jobb på andra sidan stan så snabbt som möjligt (helst skulle man ha varit där då de ringer), får mig att göra allt annat än dra på mungiporna... fy vad slitsamt. Jobbigt!

The Dark Knight

Igår var det sista dagen på sommarjobbet. Härligt på ett sätt (slippa vissa personer) men även tråkigt på ett annat (inget jobb = inga pengar).

På kvällen gick jag och Henke på bio för att se den senaste Batman-filmen, the dark knight. Även om jag brukar bli ganska uttråkad då jag ser filmer som denna, så var den ändå ganska bra... helt klart sevärd. Hela tiden tänker man dock på att Heath Ledger är död och man slås av tanken; tycker jag att han är bra för att han verkligen spelar bra eller tycker jag att han är bra bara för att han är död? Jag försöker verkligen att tycka att han är dålig men han spelar faktiskt sin roll riktigt bra. Mitt stora problem med filmen, som med många andra filmer, är att jag tyckte att den var alldeles för lång. 

Tss...

Ibland uppstår situationer i livet då man blir väldigt less på de som tror sig veta allt. Speciellt då det är en äldre person som tror att de vet allt bara för att de är äldre...

Idag på jobbet var jag hos en vårdtagare (kund heter det ju egentligen men jag säger vårdtagare så förstår alla) som hade besök. Jag pratar typ alltid sport med denna vårdtagare då han är väldigt intresserad. Nu då det är OS är det inte heller speciellt svårt att komma på något att prata om:)

Hur som helst, jag nämnde att vi hade fått en till medalj idag och han som var på besök hörde detta från köket (vi var på toaletten). Så han från köket frågade Vem har då fått medalj?. Jag var lite osäker eftersom jag endast såg prisutdelningen på förmiddagen hos en annan herre och svarade Jag tror att det var cykling. Näääeee svarade han från köket. Jo silver, svarar jag. Då svarar han från köket Haha, nej du har fel det var en kvinna som vann silver i cykling. Jo, men jag tror att en man har gjort samma sak, svarade jag. Han skakar lite lätt på huvudet.

Gissa om det var skönt att komma hem, slå på texttv och se att Gustav Larsson har vunnit silver i cykling...

Första klänningen...

Förvisso är det typ 3 månader sedan jag sydde denna klänning, men det har tagit ett tag att orka få den på bild:)



Mitt kamera på mobilen är inte den bästa så bilden blev tyvärr lite mörk. Klänningen är i alla fall marinblå.

 
Det är halterneck så ryggen är bar:)



Köpte ett annat tyg för någon månad sedan... Det ska bli en klänning av detta också. Jag kom nyss på att jag visade tyget i ett tidigare inlägg men här har jag alltså snurrat in mig i det så att ni ser bättre:) Fler kreationer på väg...


Luleåkalaset

Ihelgen var det fest i staden. På fredagen började jag med att jobba 7-17. Sedan var det förfest hos mig, Jenny och Madde var här:) Efter någon timme bar det av till förfest #2 hos Jenny och Maddes kompis, Andreas. Dessvärre kom vi ut på kalaset lite väl sent (fick dessutom köa en timme) och hann inte vara speciellt länge innan jag, Henke och Jenny gick på Tasty.

På lördagen jobbade jag 12-21, och trots att jag inte var speciellt bakis så började det snurra i bollen strax före middagen (jag var nog mest bara hungrig). Kom mig hem lite tidigare och hann städa lite snabbt innan Jenny, Madde och Henka kom. Lördagen var betydligt roligare och det kanske beror på att vi inte gick ut så sent, samt att vi slapp stå i kön och nyktra till... även om det sistnämnda hade varit välbehövligt.

Klantjag, som dessutom samma dag hade skrattat åt Maddes skrapsår som hon hade fått på samma sätt på fredagen, ramlade i trappan Fiskekyrkan/Brasseriet. Vill inte bara skylla på fyllan, utan mest troligt snubblade jag nog. Jag hade däremot kanske kunnat hålla balansen om jag vore nykter:) Hur som helst, jag reste mig fort och möttes av Jennys skrattade kommentar "Haha, hur gick det, det var det värsta jag har sett". Jag har bara en minnesbild av att jag föll.. och föll... och föll. Haha, det kändes som att jag krälade ner för trappan.
Här är resultatet:



Sådana blåmärken får man då man ramlar med skallen före... haha


Det man inte har i huvudet...

Var en klant på jobbet här om dagen.... tror att det var i fredags. Jag var hos en gubbe på jobbet och skulle hjälpa honom med frukosten. Det var slut gröt så jag erbjöd mig att gå ner och köpa. Han frågade om jag kunde köpa några andra saker åt honom medan jag var där. Det kunde jag absolut göra, var mitt svar. Jag sprang ner på den närmaste affären för att handla. Då hade precis packat in alla varor då jag insåg... Jag glömde gröten! Det var bara att vända om:)

RSS 2.0