Yeah

Är på jobbet *tada*, och har det galet slött för en gångs skull:) Har haft delad tur idag...

Cyklade till jobbet andra svängen, det gick ganska bra:) Eftersom det blev cykeln till Helex så har jag trampat ca 2,5 mil idag;) Svärfar pumpade däcken då jag var i Turkiet. Cykeldäcket rymmer 6 kg... jag hade 0,5 kg i mina:S Haha.

Har "svenne banan" på hjärnan och håller på att bli tokig. Vårdtagare 8 sa idag att jag borde sluta nynna (nervösnynnar då jag är hos henne, eller så gör jag det överallt men det bara är hon som påpekar det. Tänker aldrig på det själv). Hur som helst, hon tyckte att jag skulle sluta eftersom det var en "väldigt ful ovana". Haha, ska försöka:)

Fint väder idag förresten men det blåser hund...

Jobbar 07.30-16.00 imorgon, 16-21 på onsdag, 7.30-11.30 på torsdag, 15-21 på fredag, 7.30-17.00 både lördag och söndag, 07.30-17.00 på måndag och 07.30-11.30 på tisdag. Sedan är jag ledig på onsdag (tjoho!). På torsdag blir det jobb 14-21, fredag 07.30-17.00 och sedan after work och party på fredag:) På lördag är det samling 09.00. Herrklubben ska ha möte och de har bjudit in flickvännerna över helgen. Det blir en övernattning men vars vi ska än är hemligt:) Bäst att inte vara allt för bakis på lördag med andra ord... 

Grattis:)

Kom ihåg att jag måste skriva in ett litet inlägg angående miraklet som kom igår morse.

Jennys bebbe Max har nu kommit ut, 3300 g och 52 cm lång:) Svinsöt:)

Grattis!:D

Gymsidan

Happ, då var man registrerad på gymsidan.se;)

Tänkte börja med den nästa vecka pga midsommarhelgen (gymmet=stängt). Roligt:)

Skitväder!!

Är så fruktansvärt less på detta väder. Har inte haft en enda superdag sedan jag kom hem från Turkiet. Inte en enda! Känner mig så deprimerad då solen aldrig vill vara framme. Och var är värmen? Som tur var har jag jobbat 10 dgr i redan sedan jag kom hem. Något som jag inte kan rekommendera. Man behöver verkligen en dag att återhämta sig efter en ledig vecka:) Känns som att jag har gått till jobbet bara för att få det bortgjort. Man har slagit av alla känslor på morgonen och trampat på som en robot. Ätit har jag gjort i stora mängder och har säkert gått upp ett kilo eller två. Jag känner mig aldrig mätt... Förvisso har jag inte kommit mig till gymmet alla dagar så förlusten av muskler har väl kompenserat vinsten i fett (viktmässigt). Men nu är det slut på sötebrödsdagarna! 

Lägger jag inte band på mig själv så kan jag, som bekant, äta hur mkt som helst. Några exempel:

- Linnea fyllde 8-9 år ( jag är nästan 10 månader yngre). Jag åt 16 varmkorvar - 12 med bröd. 
- Basketavslutningen i femman. Jag åt köttfärssås och spaghetti... och en carlzone(!).
- Jag åt trerätters på waldorf med Amelia här för ett tag sedan. Och när jag kom hem var jag lite hungrig så jag tog en kopp te och en smörgås.


Nu kallar maten, skriver mer sen:)

Hemma igen:D

Oj oj, vad skönt det är att vara hemma. Har haft jäkligt roligt (förutom inatt då jag spydde tre gånger, låg på toaletten i typ 20-30 min, tröck upp en desinfektionsservett i näsan på mig själv, fick toadörren att gå i baklås och somna på hallgolvet på hotellet, haha, mer om det i kommande inlägg). Vädret har varit perfekt förutom ett slöjmoln som täckte solen ca 5-10 minuter igår. Har varit med om så mkt men ikväll är jag för trött för att berätta om allt. Har delad tur imorgon så jag ska väl försöka ta mig an bloggen, beroende på vädret.

Det enda dåliga och absolut det värsta är att lämna Henrik. Det är andra gången på över tre år som vi är ifrån varandra i  en vecka. Första gången var då Henrik var tvungen att jobba i Sthlm. Det är sista gången vi är ifrån varandra så länge. 

Mer om resan kommer senare i veckan:)

Bjuder på lite Queens, having a good time, så länge. Minnen från Stones:)
 

Freddie Mercurys röst är verkligen speciell. Nästan så att nackhåren reser sig, eller man får en speciell känsla inom sig. Bohemian rhapsody är ju också fruktansvärt bra:)

RSS 2.0