Turkey today:D

Hann inte blogga så pass mycket som jag hade velat:( Jaja, ska snöra in ett inlägg åt er iaf...

Sitter nu vid min och Henkes nya dator:) Vi hade tänkt vänta tills efter renoveringen men Henke kunde inte hålla sig. det känns lite ovant med det nya tangentbordet.

Nu är iallafall väskan packad. Har jobbat tills 11.30, varit och växlat pengar, samt tränat (löpning 2 km, rygg och mage). Är ni fit for fight (och flight haha). Har tappat 3,6 kg sedan 15 februari:) Tänkte redovisa lite bildbevis.


Haha, jag 15/2 då. Kan säga till mitt försvar att jag var osminkad och nyss hade tränat. Hade även med i motiveringen på träningsbloggen att "det var bättre att vara fulare på före än efterbilderna":) Ska ge er en i profil också:
 
Haha, fy vad pinsamt. Skämdes inte alls över dessa då jag tog dem. Ful hårfärg, usch.

Mätningar, som gjordes regelbundet en gång i veckan, var roligast. Har dock svårt att inse att muskler väger mer än fett så ibland när vågen inte har gått åt mitt håll har det varit en enorm besvikelse...

Så här såg startmätningarna ut

Vikt: 53,7 kg
Midja: 68 cm
Stuss: 92 cm
Bröst (ovanför brösten): 81 cm
Lår (vänster): 49 cm

Nu har det alltså gått nästan 3,5  månader och då ser det lite annorlunda ut.



Även här är jag osminkad (lite mascara) men ser ändå inte lika sliten ut:)

Målmätningen
Vikt: 50,1 kg (-3,6 kg)
Midja: 58 cm (-10 cm)
Stuss: 84 cm (- 8 cm)
Bröst (ovanför brösten): 76 cm (-5 cm)
Lår (vänster): 44,5 cm (-4,5 cm)

Kul med före-och efterbilder så att man verkligen får se resultat. Det har varit riktigt jobbigt stundtals. Och jag har fuskat flera gånger men det har det varit värt, man måste leva lite emellanåt:) Det är bra att man åker bort nu så att man håller sig från gymmet. Är ganska beroende och har den senaste tiden haft lite dåligt samvete då jag inte har gått dit varje dag. Kan bli farligt det där:/

Nu ska jag snart hämta Henke. Han slutar tidigare idag för att kunna äta nötter och mysa en stund innan jag åker. Planet går 20.05 ikväll. Vi ses om en vecka:)

Bon voyage!

Jag är så less...

På min bloggdesign. Den är verkligen tråkig. Blir tokig på den fula rosa färgen. Ska verkligen försöka ta mig tid att ändra på detta innan onsdag.

Återstår ju att se om något händer:)

Blogg-race

Hade tänkt blogga som en galning de närmaste dagarna, en hel del har ju hänt.

- Boende i Henriks brors hus. 4 dagar med två hundar, två katter och två kaniner. Gångavstånd till jobbet:)
- Powercore, svettigt värre.
- Fotvård och spabehandling.
- Städning av garderoben.
- Storshopping.
- Några dagar till turkiet. Packning.
- Slutdeffat. - 10 cm runt midjan sedan februari:)
- Jobbschema. Har tänkt lägga ut mitt arbetsschema så att ni vet när vi ska hitta på någonting;)

Med mera... Håll utkik de närmaste dagarna:)

Kram kram

 

Idag, imorgon

Har fått sparkat mig i baken för att ta mig till datorn och blogga. Är knappt hemma nu för tiden, och desto mindre här vid datorn:) Har jobbat för fullt nu ihelgen och ser fram emot morgondagen då jag är leeedig! Kom hem idag till en nystädad lägenhet. Pojken har verkligen gjort det bra och t.o.m. städat balkongen. Dammigt från markarbetet och full med tomma kartonger. Sedan var söt och bjöd på middag på Harnet. Det har varit så varmt idag så vi kunde t.o.m. sitta ute och äta trots att klockan var halv sju:) Sedan var vi en sväng till Henkes bror i G-stad. Brorsan, hans fru och son ska till London i fyra dagar så vi ska bo i deras hus för att vara katt, hund och kaninvakt. Imorgon har jag dock andra planer, mer om det senare. Efter besöket i G-stad åkte vi hem och kröp ner i soffan med lite glass. Henke hade fixat så att vi kunde se Robinson (missade både igår och reprisen idag då jag har jobbat). Nu sitter jag alltså här och ska strax gå och sova. Satt uppe och såg schlagern igår men kom mig ändå upp ca 05.20-05.30.

Imorgon är det uppstigning 06.15. Gymmet 06.45, löpning 10 km står på schemat. Sedan blir det en lång dusch och frukost innan det blir till att motionera plånboken på stan. Har snålat nu ett tag för att ha en riktig spenderar dag. Kl 15 blir jag av med "fotvårdsoskulden" då mina fötter ska gnussas i en timme. De på jobbet säger att det är väldigt skönt och det tror jag verkligen. Svinhärligt då någon håller på med fötterna (sorry Madde:). På onsdag har jag bokat tid för en spakur (fick ett presentkort av Henke i julklapp). Längtar....

Hoppas att helgen har varit bra för er alla. Riktigt härligt väder. Synd att jag har jobbat men det har gått bra. Jobbet känns trots allt roligare då det är fint väder:) Syns snart!

Ledig!

Äntligen en ledig dag:) Jobbar sammanlagt 51,5 timmar så det ska bli skönt att vara lite ledig. Tog mig en liten sovmorgon och steg upp först 07.30. Har precis laddat med lite banan och mjölk, åker till gymmet på 10 min för att bestiga löpbandet. En timmes löpning, sedan frukost och... iväg på jobb! Känns så fel att få en ny mobil av pappa så jag har erbjudit mig att putsa fönstrena hemma. Ca 15 fönster och en inglasad altan:/ Tur att det är lite sol ute:)

Var på stan igår i jakt på en ny bikini inför Turkey. Har så svårt att bestämma mig men har nu köpt hem tre stycken: en lila, en blå med vita prickar och en vit med rosa prickar:) Ska prova mig fram...

Nej, nu ska jag åka iväg... Kanske skriver en rad ikväll;)

Att göra - söndag

Idag är det dags. Storstädning av garderoben! Är ändå ganska bra på att rensa ut kläder som jag inte använder men nu ska garderoben verkligen storstädas. Gammalt, trasigt och det som inte används ska bort bort bort. Allt ska ut och det ska dammsugas och torkas. Resultat senare ikväll.




Några av alla mina skor står här på parad. Skorna är så många att de skulle ha behövt en egen garderob:)

Idag blir det även träning av ben så fort gymmet öppnar, städning och kanske handla m.m. Mest troligt åker vi till Prästholm och grillar ikväll. Måste dessutom beställa en ny mobil, min hakar bara upp sig och slår av hela tiden. Sörjer min Nokia:(

Hörs ikväll;)

Tillbaka igen

Då har man satt sig vid dator för första gången på hela veckan. Har varit ledig nu ihelgen efter att ha jobbat tio dagar i streck. Tyvärr så har vädret inte varit något att hurra över...

Hur som helst, ska väl försöka riva igenom några händelser. I torsdags var jag, Henke, pappa, Robert och Johan på travet i Boden. Storfavoriterna Hagakungen och Clear sign var strukna så spelet var riktigt svårt. Jag spelade bara för ca 200 så det var ingen större förlust då det gick åt skogen. Dessutom blev jag bjuden på buffén (som var sjukt god, åt alldeles för mycket) så jag kan nästan säga att jag gick plus den kvällen;) Då jag kom hem kände jag mig som en ballong så för att kunna sova gav jag mig ut och sprang 2,5 km. Kunde konstigt nog somna direkt jag hoppade i säng men så är det alltid. Har väldigt god nattsömn:)

Fredagen började med jobb till kl 17. Sedan skyndade  jag mig hem, åt middag, gick en kort promenad och hoppade in i duschen. Linda skulle hämta mig för vi skulle överraska Jenny med en liten babyshower. En annan som blev överraskad den kvällen var jag då Henke kom hem med blommor och choklad. Söt pojk man har:) Jag och Linda åkte på Kvantum och köpte kladdkaka, vaniljvisp, glass, vindruvor, äpple, päron, banan och kiwi. Svingott var det och även här åt jag alldeles för mkt men det var svårt att sluta:) Jenny fick ballonger och ett presentkort på barnens hus:)

På lördagen vaknade jag strax före 7.00 och kunde inte somna om. Låg och tänkte ett tag i sängen innan jag steg upp före 8.00 någon gång. Fick gnaga lite på Henke för att få iväg honom till gymmet. Då vi väl kom dit blev det bröst och mage. Har en horribel smärta i bröstmuskeln idag. Känns som att armarna ska falla av då jag spänner mig. Efter passet tog jag tillfället att basta lite. Åt lunch på Pentik (eller egentligen heter fiket "Smaka"). En runda på stan resulterade i en t-shirt och en svinsnygg Guessklocka till Henrik (där jag stod för en del av klockan, vilket räknades som en födelsedagspresent). Jag köpte soltabletter, shampo och balsam till utlandsresan. Hade inte varit så smidigt att ta med min jätteflaska från loréal som jag tror alla som har varit hos mig den senaste månaden inte kan ha missat på badkarskanten. Tror att den innehåller 1500 ml...


Här är de nya flaskorna som ska få följa med sitt Turkiet. Ska tydligen, enligt frissan, vara "da shit";) Det återstår ju att se:)

På tal om "da shit" så ska jag tipsa om en svordomar bra ansiktstvätt.

För normal till blandad hy från Dior. Luktar gott och lugnar ner huden direkt. Har nu två fransmän i hudvården (ansiktsvattnet från Decléor) och de vet vad de gör:) Då ansiktsvattnet tar slut (någon gång före jul) så blir det nog så att jag går tillbaka till Cliniques S.O.S, rengöringen från Dior kommer jag dock inte att göra mig av med i första taget. Det gäller även ansiktskrämen från Clinique (gul tub).

Ska nu återgå till helgen. Efter rundan på stan fick vi skynda oss hem och byta om. Åkte till Henkes brorsa i G-stad för att äta grillat (första gången i år för mig). Väldigt, väldigt gott och åter igen fick jag i mig alldeles för mycket. Åt dessutom mest efterrätt av alla och svärmor blev lite förvånad. Orkar du verkligen? Jag har tyvärr den förmågan att trycka i mig hur mycket som helst. De flesta har väl hört om den gången då jag åt 16 varmkorvar då Linnea fyllde typ 9 år? De sista fyra var förvisso utan bröd. Eller här i vintras då jag hade jobbat på Porsön hela dagen och skulle äta palt hos svärmor och svärfar. Det slutade med att jag åt 5 (!) paltar. I April var det paltkalas igen och åt tre paltar till lunch dagen efter min matförgiftning. Nu då jag deffar (är klar med det om en och en halv vecka) har jag dock låtit bli de mängderna. Förvisso deffade jag även då jag åt tre paltar (deffar i 12 veckor, började tidigare i vår) men jag hade en paus just då pga matförgiftningen. Problemet med mig är att jag måste vara ganska strikt med min mathållning, annars äter jag hela tiden. Frossar och frossar. Tur att matförbränningen verkar gå på högvarv:) På tal om deffningen så ska jag snart lägga ut resultatet. Tog bilder och mått före jag började och har sedan vägt och mätt mig en gång i veckan. Inte helgen som kommer men nästa helg kommer ni hitta reslutatet efter 12 veckors deff här på bloggen. Jag är lite nervös men det ska verkligen bli roligt att jämföra bilder. Ser riktigt risig ut på förebilderna men det är ju så det ska vara;)

Kvällen avslutades med Robinson och lite mys i soffan:)

RSS 2.0