Ledig dag

Idag är det första dagen sedan förra söndagen som jag är ledig (om de nu inte ringer på eftermiddagen för då tror jag att jag åker och jobbar. Henke är nämligen i Jönköping (åkte på morgon) så det spelar som ingen roll om jag är hemma eller om jag jobbar:)

Hade först planer på att städa lägenheten men sen ändrade jag mig. Städa kan jag lika gärna göra imorgon eller på fredag innan Henke kommer hem (jag jobbar 07.30-12.00 på fredag).

Istället ska jag nu ta en ledig dag... se på tv, äta, träna (har redan varit på en morgonpromenad) och bara dega:) 

Viktiga datum

Ha nu koll på dessa datum under Oktober:)

3 Oktober - Klassfest (om bokningen går som den ska (och sker i år, lovar att ta tag i det imorgon).

28 Oktober - Min födelsedag, kanske får man ett litet sms?;)

31 Oktober - Middag hos mig, sedan utekväll för de som vill:)

Jobboholic

Har varit usel på att blogga men om sanningen ska fram så sitter jag typ aldrig vid datorn nu för tiden... eller jo förresten, jag sitter här då jag ska se var jag ska jobba. Jag har jobbat så mycket den sista tiden att jag nästan är beroende. Ska försöka lugna ner mig men vikarieförmedlingen ringer hela tiden och jag vet inte... det känns som att jag förlorar pengar varje gång jag tackar nej.  Mitt jobbmissbruk har gjort att jag brytit mot lagar som säger att man måste vara ledig minst en dag i veckan, ha en dygnsvila på 11 timmar i genomsnitt, samt antal timmar man får jobba på ett dygn (jobbade 20 timmar). 

Jag kör hårt denna månad, sedan ska jag försöka trappa ner....  

RSS 2.0