Fredag

I fredags hade jag 20-årsfest för de närmaste kompisarna... Riktigt roligt var det och jag tycker verkligen att vi måste ta och försöka umgås lite oftare:)

Tusen tack för fina presenter och ett härligt sällskap:)

Vi kom dock ut på krogen lite väl sent men väl inne så var det ganska bra.... Egentligen är det inte så roligt att gå ut på krogen. Det är förfesten som är rolig:) Däremot har jag insett följande:

- Människor är idioter... Det fick man garanterat bekräftat i krogkön. Människor som är på dåligt humör eller bara allmänt otrevliga kan stanna hemma!

- Festa aldrig utan handväska. Otroligt att jag inte tappade något, var ruskigt nära att förlora mobilen i krogkön:S Jag trodde jag var smart som inte behövde bära på en väska men det blev mer av ett stressmoment.

- Börja inte städa eller pilla på saker då du kommer hem från krogen. Jag skulle bara flytta på sminket innan jag gick och la mig och det kostade mig mitt helt nya rouge från make up store... Det man inte har i huvudet får man ha i plånboken. Tur att det fortfarande går att använda:) Är ändå fortfarande lite bitter på mig själv...

På fredag tycker jag att vi kör på make out.  Amen, Linda, Madde... Jenny?:)

RSS 2.0