Trött

Igår somnade jag innan kl 21. Jag är svintrött ändå. Har haft delad tur idag, kändes sådär. Kunde iofs ta en promenad i finvädret men jag blev inte så mkt piggare av det. Jobbar dessutom nu 7.30-17.00 både torsdag och fredag, så det blir ingen vila. Är ganska less på jobbet också... har inte haft något direkt "flow" idag. Inte en sådan dag då man känner att "ingen är så bra på det här som jag" ;)

Har spanat in morgondagens schema och det såg inte sådär superroligt ut. Och tyvärr ser det nästan likadant ut på fredag och måndag. Haha, nej vilken pessimist, det är inte så farligt, är bara ohyggligt trött. Bäst att hoppa i sängen, förhoppningsvis har jag lite mer energi imorgon. I annat fall lär jag få det på löpbandet. Det är nästan så att jag längtar:)

Längtar till fredag och sedan helgen. Sova sova sova:)

Inget intressant...

Haha, skriver ett blogginlägg bara för att skriva:) Inget spec har hänt idag, har jobbat på Björksgatan mellan 07.15-16.00. Hade bl.a. en avlastning. Skulle sitta tre timmar men behövde bara vara där i 2 och en halv. Det gjorde nog ont i rumpan. Jag och farbrorn satt och såg på skidor. Kalla gjorde det förutsägbara (hon ramlade) men jag trodde inte att hon skulle tippa två gånger i två möjliga backar. Solen kikade in mellan persiennerna och stekte mig. Båda två somnade ett tag där i värmen. Eller vi blev tysta, sedan nickade jag till och då jag skärpte till mig så såg jag att herrn vid min sida också hade somnat. Annars har det varit ganska lugnt på jobbet:)

Har varit och tränat, har precis duschat och väntar nu på mat. 

Å just ja, för er som har missat så har kronprinsessan förlovat sig. Kände att jag var tvungen att nämna det i bloggen:) Mitt inlägg var ändå inte så superintressant i övrigt:)

kram  

Fest fest fest

Igår var det dags för årets första utekväll. Det började med att Malin kom och hämtade mig kring kl 21. Vi åkte till henne för att vänta på skjuts in till stan. Kvällens dricka var vin, min nya favorit il Conte. Svepte halva flaskan redan på vår lilla förfest. Förfest nr 2 tog plats inne i stan, i punkthusen vid Bergnäsbron. Det var riktigt roligt, tycker bara synd om stackaren som bodde där. Ett vinglas gick sönder i tusen bitar och dessutom föll han omkull och slog axeln i soffbordet. Det lät som att skallen sprack men tydligen så var det alltså axeln. En rejäl smäll var det iaf. Då vinet tog slut begav vi oss in till stan. Jag var "kanon i arslet" och minns inte så mkt av promenaden dit. Då jag tänker efter så minns jag ingenting från det att vi lämnade utegården tills det att jag stod och betalade vid entrén. Sedan är det en dimma men jag vet att jag stoppade ner mina skinnhandskar i Malins väska (tror jag iaf) och att jag inte betalade garderoben (tror jag). Om jag inte hade hittat garderoblappen av en slump i väskan så skulle jag nog inte ens ha kommit ihåg att jag hängde in jackan. Mötte lite rånebor, bl.a. Linda;) Det minns jag.... Det börjar nu kännas så pinsamt för gårdagens festrunda slog alla rekord i minnesluckor.

Bedömde lite dåligt och skulle själv ha insett att festuppehåll i två månader, en kropp på 52 kg, 3 shots vodka, 750 ml rödvin = dålig kombination. Men det är sådant som händer och det jag minns var riktigt roligt. Jag har för mig att de t.o.m. spelade bra musik. Det lustiga är att trots att jag mådde piss då jag kom hem, så vaknade jag 07.30 och var då ganska pigg. Orkade inte ligga kvar så jag hoppade in i duschen. Blir aldrig bakis, har varit lite trött bara. Somnade på soffan vid 11-tiden och vaknade ca 45 minuter senare då Henke kom hem från en innebandymatch. Stackarn som spelade bakis...

Vet inte om jag är så sugen på att festa nästa fredag som vi löst har planerat. I så fall ska jag ta det vääääldigt lugnt.

Ikväll blir det myskväll med Tacos, glass och en bra film:)




Nyttighetens biverkningar

Min hud är jättekonstig på vintern. Trots att jag har börjat smörja benen varje dag, så är de ändå jättetorra. Även mina utslag på armarna (de där vita mystiska) blir helt röda.

Därför har jag denna vecka gått in för att dricka mera vatten, så att huden "vattnas" inifrån. Detta har medfört en liten bieffekt. Två nätter i rad har jag vaknat mitt i natten och behövt gå på toaletten. 02.30 i förrgår (då jag iofs vaknade av sendrag i vaden) och 05.00 inatt. Detta är inte bra i längden då kroppen kan vänja sig att den ska pinka mitt i natten, så jag har infört "vattenförbud" efter 18.00 (med undantag för middagen). Förhoppningsvis hjälper detta, det är svinkallt i sovrummet så jag går inte upp så gärna:)

Var på gymmet 07.00 idag också:) Idag blev det dock styrketräning.
Ikväll blir det jobb 16.30-21.00. Imorgon har jag ett väldigt skönt pass på Björksgatan 12-16, och om jag inte såg fel så hade jag ett städ. Det gillar jag. Då blir det inte så många besök:)

Är sugen på att ta en promenad men termometern visar 14 och det är gränsfall. Gick på promenad då det var 16 och det var ingen höjdare... var är värmen?

Degdag till en hurtbulle

På morgon var jag och Henke väldigt hurtiga då vi intog gymmet 07.00. Henke cyklade större delen av passet och jag sprang på löpbandet. Tyvärr hann jag bara springa i ca 45 minuter då Henke skulle skjutsas till jobbet. Jaja, bättre än ingenting, får väl ta igen det på fredag:)

Sedan så har jag mest degat, både hemma och på jobbet. Var på Björksgatan idag. Egentligen har jag ju ett schema i Gammelstan men jag hade tre pass som redan var bokade på Björksgatan, så jag fick ta dem utöver mitt schema och lite extra pengar säger man ju inte nej till:) Hade passet mellan 15.00-21.45. Tycker att det är sådär att jobba kväll. Det är som ganska lugnt (om man inte jobbade i Byalaget i höstas, där var det verkligen full rulle) men samtidigt tycker jag att man drar sig hela tiden för att fara till jobbet. Man kan inte direkt hitta på någonting då man hela tiden känner att man har en tid att passa. Kollar på klockan hela tiden. Timmen innan man ska fara hinner man titta på klockan 100 gånger. 60 minuter kvar... 59 minuter kvar... 59 och en halv minuter kvar... Ni förstår nog var jag försöker komma:)

Dagens arbetspass var slöööööött. Det började med att jag hade ett besök bortsagt så min första timme spenderade jag i lokalens soffa med en katalog från "La redoute". Sedan åkte jag och en ordinare ut på en liten runda innan det var dags för middagsrasten. Sedan åkte vi en sväng till innan vi kom tillbaka till lokalen där vi satt ca 45 minuter. Vi tjattrade så mkt att tiden gick sabbt ändå:) Skjutsade hem henne (så att hon slapp ta bussen) innan jag fick komma hem. Ska ta mig en pannbiff som Henke har gjort ikväll. De är schvainigt goda:) 

Till på fredag

Henke har "herrklubben" på fredag så jag är helt ledig. Funderar på om jag ska hitta på ngt... någon som har något förslag?:) Slutar 16.00 och är sedan ledig helgen. Förvisso hade det varit roligt att bara ligga hemma och ta det lugnt, men jag har ju som sagt hela helgen på mig...

Någon som vill hitta på någonting? Hemmakväll med film? Waldorf? Bio? Kanske fest men det ska vi ju kanske göra nästa helg:) 


Har haft kort pass idag, 7.30-12.00 (var på lokalen 11.10). Städat här hemma. Tvätt i maskin, väntar nu på mat, sedan blir det träning (ben + lite mage).

Kram

Mo(u)haha

Haha, MOUbilen klarade ombesiktningen *hoppar och skuttar*. Hade, som bekant, ett HC-värde på 212 vid förra besiktningen. Gränsen är 100. Nytt luftfilter, oljefilter, olja (tjock), 15 liter etanol i tanken (+ bensin så den blir fulltankad), körning på 4:an i ca 100 km/h till Bodenkorsningen och tillbaka på 5:ans växel till besiktningen, gav ett HC-värde på 74:)
 
Det är som pappa nyss skrev, det är min turvecka. Först jobb (85-95%) i 6 veckor, no more oroligheter för att inte få jobba:) Jag är dessutom ledig nästa helg (28/2-1/3) så nu tycker jag att vi festar nästa fredag. Har inte festat sedan juldagen ( jag är torr). Sedan så klarade bilen besiktningen, tjoho:)

Det höll dock på att sluta olyckligt igår... Jag hade släppt av Henrik i Sunderbyn där 99:orna (som han tränar) hade innebandymatch. Jag ligger och kör ca 120 km/h på en 90-väg då jag kastar ett öga i backspegeln. Pikébussen kör bakom mig (!!!). Jag känner hur hjärtat börjar slå och jag börjar toksvettas. Nej, nej, nej... Böter på flera tusen kronor. Får jag ens behålla körkortet? Pikébussen kör förbi och jag pustar ut. Plötsligt slås jag av tanken tänk om de kör längre fram för att stanna och sedan stoppa mig? Vid rondellen med "rostbollen" lägger polisbilen sig i vänster fil, och jag likaså. Jag håller dem under uppsikt och ser vilken väg de väljer. De körde rakt fram, så jag fortsatte till vänster. Haha, inte en stund för att leka GTA:) Nej, jag tror nog inte att de brydde sig men om de hade velat jävlas med mig så hade de chansen iaf:) 

Har delad tur idag, börjar 16.30 i Gammelstan:)

Lördag - Alla hjärtans dag

Vaknade 5 minuter innan väckarklockan. Jag och Henke skulle på stan innan fikat med Amen. Det blev lite shopping. Köpte bl.a. en kofta på Sisters som hade kostat 1000 kr men jag betalade bara 300 kr:) Fynd! Sedan blev det underkläder på H&M för nästan 500 spänn. Henke betalade ett "set" som en present på alla hjärtans dag:) Sedan åkte Henke och träna innan A-jun hade match. Amelia fick ersätta honom som shoppingkompis. Tillsammans med henne köpte jag en skjorta och en klänning/kjol på Indiska, samt en huvtröja på Jack & Jones åt Johan som fyllde 26 år dagen till ära. Vi fikade på Sub&co. På vägen till bilen halkade jag och för första gången i år hamnade jag i backen, mitt på Smedjegatan (!). En rejäl vurpa blev det och jag slog både rygg och skalle. Känner fortfarande av det i nacken:( Då choken hade lagt sig (man blir som lite skärrad då man har ramlat) rusade vi vidare till bilen och åkte ut till Storheden. Åkte om biltema och köpte olja, oljefilter, luftfilter och en lampa till positionsljuset. Morbror Tommy har monterat detta nu ikväll i ett försök att få bilen att gå igenom besiktningen.

Hos Johan blev det smörgåstårta och kladdkaka. Kroppsformen har inte tagit sååå mkt stryk av allt skräp som man har ätit i veckan, men för säkerhets skull blir det träning och förhoppningsvis en promenad imorgon om vädret tillåter. Jag är ju trots allt ledig så det ska jag väl hinna med:) Amelia ville även att jag skulle komma förbi på hennes jobb för lite sushi (detta kändes lite perverst på ett konstigt sätt). Är lite frestad. Är än så länge "sushi-oskuld". 

Nu ska jag sova alldeles strax. Henke har lovat pannkakor till frukost imorgon:)

Kram på er alla på alla hjärtans dag:D 
Och puss på älsklingen:)

Fredagen den 13:onde - otursdagen med en drastisk vändning

Igår var det årets första "otursdag", alltså fredagen den trettonde. Jag hade ett inbokat pass på Porsön mellan 07-17.00. Var på jobbet ca 3 minuter före, blev lite senare än tänkt på morgon, trots att jag bara snoozade en gång:). Efter mitt första besök var det meningen att jag och en till skulle köra dubbelt. Då jag kommer till lokalen, ca 07.45, säger hon att de inte har fått något vik för en av de ordinarie som hade VAB. Jag skulle få ta hans runda i Brändön-örarna istället. Detta resulterade i att jag en stund senare var en timme sen med dagens pass. Kom bl.a. till en farbror som var svinsur för att jag var sen. Bet ihop och tänkte att det kunde väl ändå inte bli värre. Kom senare till en herre i 50-årsåldern som hade besök av en äcklig gubbe som i princip tog mig på röven sist jag var där. Nu höll han sig dock i skinnet och vi hade faktiskt ganska roligt. Sista stoppet innan lunchen var ett städ. Ursprungligen hade jag två timmar på mig, men efter morgonens köriga pass återstod nu bara 1 timme och 15 minuter. 

Här vänder oturen och jag kommer till världens mysigaste farbror. Vi sitter och pratar en stund och han vill att jag provar hans massagestol. Om jag hinner kan jag göra det då jag har städat klart, säger jag vänligt. Jag har inte hunnit dammsuga säger han. Men det kan jag göra åt dig, svarar jag. Nej, det vill jag göra själv, säger han och ber mig istället dammtorka. Jag dammtorkar allt jag kommer åt i 20 minuter medan han kör ett pass i massagestolen. Jag håller på med toaletten då han kommer och tvingar mig att sluta. "Kom nu, det där fixar jag själv". Jag gnuggar lite till av ren yrkesskada och kommer sedan in till vardagsrummet. Sätt dig nu i stolen, vill du ha kaffe? frågar han. Nej tack, ingen kaffedrickare, svarar jag sedvanligt. Han börjar dammsuga och jag lutar mig tillbaka i massagestolen. Under tiden måste jag intala mig själv att det faktiskt är sant. Han städar, jag sitter (ligger snarare) i massagestolen, han får betala och jag får betalt. När mina 15 minuter i stolen är slut, så vill han att jag tar en omgång till men klockan börjar närma sig lunch så jag blir -tyvärr- tvungen att avböja. Ett äpple i min hand och jag var ute igen. Då ringde de från vikarieförmedlingen och gav mig 6 pass på Björksgatan. Med radion på högsta volym skrattade jag hela vägen tillbaka till Porsön.

Då min halvtimmes lunch var slut, tvingade personalen kvar mig. De strök lokalvården på mitt schema med motiveringen "vi städar vår egen skit, det ska inte du behöva göra". Hela gängen satt kvar och åt kokta ägg. Efter en timmes lunch ringde mobilen. Det var chefen på Gammelstans hemtjänst som ville anställa mig i 6 veckor. Jag trodde inte att det var sant! Börjar nu på måndag:) Eftermiddagen flöt på och vi var klar 16.35. Hem och duscha innan Henke och jag åkte till vårat bokade bord på Waldorf. Vi ville göra bort "alla hjärtansdagmiddagen" dagen före. Efter middagen, där jag även berättade för Henke att jag fått jobb, firade vi med en påse godis och desperate. Vi hamnade i någon slags sockerkoma och somnade på soffan, vaknade då klockan var 21.30 och förflyttade oss då till sängen. Vi var inte vakna så länge innan vi slocknade igen.

Detta var nog den bästa dagen hittills på detta år:)
Älskar min pojk...

Haha, det trodde man aldrig

Trodde aldrig att han - någonsin - skulle kunna se bra ut men här fick jag så jag teg:) Haha, trodde att han var obotligt ful. Kanske ingen "hunk" men betydligt snyggare än för några år sedan:)

Kanske beror det på att han har skaffat lugg som döljer de där ohyggliga ögonbrynen?

Äsch!

Då vi kom till Helex insåg jag att jag hade glömt löparskorna så då var det bara att vända om för min del. Eftersom det tar sin lilla tid att hämta skorna så hann jag inte träna så länge men det blev 7 km iaf. Kroppen kändes pigg så jag hade kunnat fortsätta men Henke var klar med sin träning och hungrig dessutom. Kanske hinner springa lite innan "Ameliafikat" på lördag. Det beror förstås på om jag jobbar eller ej:) 

Kom hem för en stund sedan. Har för en gångs skull fått fingrarna ur * och tagit in cyklarna:) Sitter nu och laddar hem musik till Henkes brorson. Ska snart hoppa in i duschen:)

Onsdag - lilla lördag

Lätt dag idag på jobbet. Tyvärr blev det mkt onyttigheter. För det första har de en kaffeautomat på jobbet, vilket innebär att de har cacaocreme, gott om något. Kommer att bli beroende i sommar, måste försöka stå emot(!). Två koppar blev det idag. En till frukost och en efter maten. Vaknade 6.11 imorse och skulle då skjutsa in Henke till jobbet innan jag själv började kl 07.00. Tvätta ansiktet, borsta tänderna, byta om, upp med håret, lite smink, 2 hårdbröd i en matback och sedan iväg. Var på jobbet 06.49, först av alla;)

På eftermiddagen blev det dessutom en "chokladkaka", en twix. På detta lyckades jag smuggla hem en semla från jobbet. Pisk på fingrarna... Måste verkligen skärpa mig. Tänker på bilderna som Jenny visade för några veckor sedan då vi var och bowlade. Vi gick i åttan-nian och jag vägde typ 4 kg mer än idag och det syns då verkligen då jag tittar på gamla bilder. Jag brukar bli arg då Henke retar mig från studentbilderna men nu har jag börjat inse att min viktnedgång syns, framför allt i ansiktet.

Trots dagens intag av socker så ska jag orka bestiga löpbandet ikväll. Har nya hörlurar, fulladdad mp3 så nu går jag för en mil. Skriver ikväll hur det blev, om jag inte nu är helt utslagen:)


Snart helg!! wihi:)

Så var denna dag slut...

Det är drygt att sluta 21 och börja 07.00 dagen efter. Har jobbat på Bergnäset idag mellan 13-21. Innan dess hann jag göra mig ett lunchbesök på "Asian kitchen" som tydligen ska vara Luleås bästa lunchrestaurang enligt Kuriren. Det var jag, Henke och nio från Henkes jobb. Lunchen var helt okej, kinabuffé och pizza:)

Är alltid lite rädd för att jag inte ska få ihop mina timmar varje månad så fram tills idag har jag varit väldigt nervös. Har inte haft så mkt jobb den senaste veckan så visst har svetten lackat titt som tätt. Men idag pep det till ordentligt i telefonen. Först dagens pass på Bergnäset, sedan blir det Flora 7-16 imorgon, Porsön 7-16 på torsdag och Porsön 8-14 på Fredag. Har även fått Björksgatan 12-16 fredagen 20/2. Jobba jobba:)

Har lite dåligt samvete nu ikväll då jag åt den där onyttiga lunchen + att det inte blev någon träning/motion idag. Imorgon blir det dock långdistans på löpbandet om kroppen känner sig pigg:)

Tyvärr så skriker magen efter mat just nu (blir alltid svinhungrig då jag jobbar kväll). Det blir väl kanske en hårdmacka och lite "desperata hemmafruar" med Henrik i soffan:)

Donky punch och Ben & Jerry

Efter middagen på Anatolia, åkte jag och Henke till Kvantum där vi hyrde film för första gången. Det var ingen speciell film som jag ville se så Henke fick välja. Han ville se filmen "Donkey punch". Efter ca halva filmen sa Henke "vilken värdelös film". Jag höll med, så det slutade med att vi slog över till Melodifestivalen där den första röstningen hade avslutats. Tyckte Alcazar var ganska bra (trots att jag nu har glömt bort hur låten gick) och sedan tyckte jag faktiskt att den första låten kunde ha fungerat. Allt annat tyckte jag var dåligt. Ugglas är ju en underhållning i sin egen klass. Henke tål henne inte:)

Det bästa med myskvällen var att vi delade på en Ben & Jerry "half baked". Gott!!

En dag på stan

Fick vara ledig idag:) Började med en morgonpromenad och brr vad kallt det var (-16 och lätt snöstorm sista biten). Det var som att känseln i ansiktet försvann sista 15 minuterna och det värkte i varenda led då jag kom in igen. Sedan bar det av till stan. Har inte handlat så mkt, endast nya gymkläder i form av ett par shorts och två linnen. Shortsen kom från barnavdelningen, billigt och bra i storleken. Förstår inte varför alla gymkläder kommer i så stora storlekar. De flesta märken har "s" och "36" som minsta storlek och dessa kläder ska ju ändå sitta åt. Köper man då för stor storlek så kan det se lite fel ut, speciellt i midjan. Som tur var har Stadiums barnavdelning ett ganska bra utbud och till ett lägre pris dessutom;)

Annat som jag har stört mig på idag (och som jag har stört mig på ett flertal gånger förut) är att de envisnas med att sätta puffärm på varenda tröja/klänning. Är det bara jag eller är det någonsin snyggt? Man ser bara konstigt bredaxlad ut och även om man skulle ha s.k "sluttande axlar" så blir man inte alls snyggt bred i en puffärm. Ibland kommer man undan med en puffärm men i de flesta fallen så är det bara fult...

Hemma igen så blev det mat och dusch. Ska snart iväg med Henke, hans föräldar och hans bror med familj (fru och ett barn). Ska på Anatolia och mumsa. Sen ska jag och pojken ha myskväll^^.

Kram och trevlig lördagkväll:) 

Hårresande

Är inne i en sådan period då jag stör mig enormt på mitt hår. Varje gång jag ser mig i spegeln så drar sig ögonen direkt till håret. Jag är så upptagen med håret att jag inte har upptäckt att jag för en gångs skull är helt finnfri i ansiktet (haha). Eller jag har en under käkbenet men det syns inte om jag låter bli att vicka skallen åt sidan:)

Tog foto idag till ID-kortet vi ska få från vikarieförmedlingen. Jag var väldigt rosig på kinderna men inte helt ful, fast det var ju då det här med håret som jag störde mig på...

Jag är för tillfället så töntigt rädd om mina döda celler som växer från mitt huvud så även om jag är sugen på att klippa bort hälften så vågar jag ju förstås inte. Det har även att göra med min garderob. Vet inte om den fungerar till kort hår:) Förvisso har man ju då en anledning att få shoppa en ny garderob;)
 
Modellen har nog lite spetsigare haka en jag men annars är det inte helt olikt min fyrkantiga ansiktsform.

Amelia har ju nyligen klippt sig och det blev verkligen en stor förändring åt det positiva hållet. Se själv.

I själva verket tror jag att jag ska satsa på en lite roligare färg istället. Lite varmt brunt med lite guldiga slingor?  Klippa ska jag ändå göra (även om det inte blir kort denna gång). Ska boka på onsdag och jag lär nog hitta en ledig plats någonstans. Min "ordinarie" frisör som har gjort mig helnöjd 3 gånger av 4 (hon misslyckades lite med luggen senast) är nämligen mammaledig så nu är det bara att "välja och vraka". Lite solbränna hade inte heller varit fel men det känns så ofräscht att sola solarium och det är så jobbigt att hålla på med brun-utan-sol som har tendensen att bli orange-utan-sol. Nej, jag får nog vänta på vårsolen som kommer på någon månad:) 

Vänner!

Från och med imorgon kommer jag att lägga mitt eget arbetsschema. Vill ni hitta på något någon dag i februari så hör gärna av er så gör jag mig ledig:) Ni kan skriva en kommentar här om ni har något roligt ni vill hitta på, eller skicka ett sms. Eller ring:) Amen och jag har redan en fika på G, ska vi kanske köra på lördag eller? Eller vill du återhämta dig från fredag?;) Kom ihåg att jag lägger schemat imorgon.

Var förresten på systembolaget idag. Har varit där ca 5-6 gånger sedan jag fyllde 20 år. Varenda gång har jag fått visa leg. Får ta det som en komplimang och det är även det jag gör. Får även vissa leg vid cigarett och snus handel, något som är lite mer pinsamt. Jag måste väl ändå se äldre ut än 18?

Btw, funderar på att kanske åka till Stockholm i Maj, någon som är sugen?:)

Jobb på ledigheten

Ojoj, vad jag får vara ledig nu:) Och jag utnyttjar ledigheten till max:)

Började med en liten sovmorgon då Henke valde att promenera till jobbet på morgon. Själv sov jag till ca 9.00, klev upp någon gång kring 09.20. Ut på en morgonpromenad i friska luften och sedan den sedvanliga gröten med ett glas c-vitamin till frukost. Fick någon knäpp och började storstäda. Äntligen fick jag ork att rengöra bakom spisen, något som verkligen behövdes.

Kvällens träning fick ta sin plats på löpbandet. Tanken var att jag skulle powerwalka av lite av helgens godheter (gick upp nästan ½ kilo på 4 dagar) men då jag väl kom upp på löpbandet kände jag mig så pigg i kroppen att det blev en långdistanslöpning på 9 km. Det kändes verkligen bra med tankte på att det säkert är över 6 månader sedan jag sprang långdistans sist. Förra hösten var jag verkligen i form då jag sprang 7 km 3-4 dagar i veckan. Är definitivt sugen på att komma tillbaka i de gängorna igen:)

Lax till middag, sedan desperate och en päronsplitt:) 

Idag -söndag

Dagen började med att vikarieförmedlingen ringde 07.05. Upp och iväg, var på västra stans hemtjänst 07.31. Jobbat på förmiddagen, pigg som en mört var jag:) Hem, äta lunch och sen ut och traska. Superhärligt väder. Sol och frisk luft. Då jag kom hem blev det en liten snabbstädning inför älsklingens hemgång, sen hopp in i duschen.

Sitter nu med en ansiktsmask, även denna från Luneme fast denna är djuprengörande. Bajsbrun är den också och luktar som en blandning mellan badhus, lera och lakrits. Uhh...

Ska nu göra mig i ordning, ska och äta palt hos svärmor och svärfar. Inte så nyttigt men det är ju helg:)

Trevlig kväll på er, kram:)

Fredagen 2009-01-30

I fredags hade jag, Jenny och Linda en liten "dejt" tillsammans. Först blev det bowling och jag har tagit lite bilder men jag vill inte börja tjorva med mobilen så jag får lägga ut dem då Henrik kan hjälpa mig. Han är i skrivande stund ca 1 timme hemifrån, på väg hem från Umeå.

Med eller utan bilder, det slutade med att jag tog hem första spelet. Andra spelet vann Linda med god marginal:) Roligt var det iaf. Nu måste vi bara klura ut en ny sport att köra nästa gång:) Borde införa att vi hittar på något sådant typ sista helgen i varje månad?:) Efter bowlingen gick vi på Baan Thai eftersom det var fullt på Waldorf. Tycker att de har blivit enormt otrevliga på Waldorf. Servicen är sk*t och alla (typ 8 av 10) är som... ja de är helt enkelt otrevliga. Synd att de har bra mat och en intressant inredning. Jag åt kyckling med kokosmjölk, som jag alltid tar då jag är på Baan Thai. 

Sedan blev det kvantum där vi köpte lite godis till filmen "baby mama". Filmen var okej, lite tråkigt förutsägbar ibland men den hade lite roliga repliker:) Vi satt och surra ända ut på "småtimmarna" och jag höll nästan på att somna när tjejerna åkte efter ett ngn gång. 

Lyckad kväll som vi måste göra om. Då vi gick på högstadiet var vi med varandra varje helg. Nu då de flesta har körkort, bil och bussförbindelser (haha, det hade vi inte ens på högstadiet) m.m. så är vi mindre med varandra.  Ändring på det nu tycker jag:) 

RSS 2.0