Hårfärgning (part2) på gång

Alla som har sett mig ihelgen har nog upptäckt att jag gått från gult, urtvättat med 3-4 cm utväxt till brunt. Idag fortsätter processen och har precis lagt i slingor... Imorgon får ni resultatet:) 

kram 

Filmkväll

Igår var det första gången på väääldigt länge som alla fyra samlades, totalt nyktra. Det var dags för filmkväll och jag hade dagen till ära köpt sex and the city filmen. Det är ganska lustigt, men jag tror att vi alla ser oss själv i någon av karaktärerna och jag tror att vi är rörande överens om att detta stämmer:

Jag - Charlotte
Madde - Carrie
Jenny - Miranda
Linda - Samantha

Igår var jag faktiskt glad för att jag var "den tråkiga" för jag tyckte att filmen var sorglig - något som jag inte hade förväntat mig. Det enda "hemska" som drabbade min karaktär var att hon sket ner sig. Passande nog så var min mage i uppror och pratade under hela filmen (ett resultat efter en dag fullspäckad med fiberrik mat)... Hur som helst, jag tyckte att filmen var bra men oj oj vad mycket äldre en del ser ut. Tjejerna såg i princip likadana ut (en del såg t.o.m. yngre ut) men männen hade verkligen föråldrats, speciellt Steve.

Nu ska jag ut på promenad.... två dagar kvar på tonårslivet:)

Söndag

Jag har haft turen att vara ledig i helgen:) Kunde inte vara totalt ledig för den delen. Kring nio gick jag på promenad och kallt var det! Frosten låg kvar (tog en bild men jag orkar inte ladda upp den just nu för jag har tänkt städa lite) och utandningsluften förvandlades till rök. Jag hade dock klätt mig ordentligt så det var riktigt skönt. Efter lite mys i sängen blev det en dusch och frukost, sedan en sväng på storheden. Just nu är Henke på hockey (juniorerna) och jag hade tänkt äta pizza från gårdagen och se något avsnitt SATC. Sedan blir det som sagt städning...

Tråkigt inlägg men jag kände att jag måste blogga om något då jag ändå sitter vid datorn för en gångs skull:)

9 dagar kvar...

Kristen går på gayklubb... igen!

Hade en dubblering på jobbet med en kvinna som frågade om jag var kristen (hon hade fått syn på mitt guldkors runt halsen). Jao, mer eller mindre kan man säga, svarade jag. Det är ju inte så lätt att säga att man är kristen i dagens samhälle då man "inte tror på Gud men ändå på något" . Jag måste dock erkänna att det är en stor tröst att tro på Gud.

Hur som helst, kvinnan (som visade sig vara kristen) och jag gick och småpratade lite på vägen tillbaka till lokalen. Jag frågade henne vad hon skulle göra ikväll och hon svarade att hon skulle dammtorka. Hon passade samtidigt på att fråga vad jag skulle göra. Det skulle inte kännas bra att säga sanningen, som var "jag ska på gayklubb".

Det är snart sex månader sedan jag var på make out, Luleås enda gayklubb. Det ska bli roligt att återvända. Främst för musiken. Det brukar nämligen vara väldigt bra musik då denna klubb har öppet:). Nu ska jag ta kvällens första drink och umgås med Amelius. Trevlig kväll!:)

20 år om 20 dagar(!)

Det börjar dra ihop sig... 20 dagar kvar tills jag fyller 20 år:)

För mindre än ett år sedan hade jag lite ångest för att passera tonåren. Det lät bara så gammalt. Nu ser jag saken på ett helt annat sätt. Inte bara att man får gå på systemet, utan även en massa andra saker. Ser verkligen fram emot min 20-årsdag:)

RSS 2.0