Fredag och Lördag = slappa dagar

Igår jobbade jag förmiddag i Antnäs. Sedan ringde mormor och ville att jag skulle komma på Waldorf och sådant tackar man ju inte nej till:) Efter en pizza där var det dags att hämta Henrik och åka hem för att förbereda sig för kvällen. Henke och hans kompisar hade julbord med lilla julafton och även jag var bjuden. Tänkte berätta mer om detta i ett inlägg imorgon.

Idag har jag varit ledig (tredje dagen denna månad). Först blev det en ovanligt lång sovmorgon (steg upp ca 09.45), sedan bar det av till stan där jag i princip kunde avsluta mina julklappsinköp:) Vill inte ens räkna ut hur mycket jag har lagt ut på julklappar i år och jag tror ärligt att jag ska låta bli. Huvudsaken är att det finns pengar kvar på kontot:) Jag måste ju räkna med att det blev lite andra utgifter denna månad t.ex. mobilräkningen (kvartal ca 750 kr), bilbesiktning (300 kr), samt hotellrummet på nyår (750 kr). Sen har vi ju standardräkningarna, d.v.s. hyran (denna månad 3000 kr), mat-och bensin (1500 kr), spara (1500 kr) och gymkortet (ca 400 kr).

När vi kom hem blev det pizza igen. Hårdträning gäller till veckan då det blev två pizzor och julbord på 24 timmar:S

Nu ska jag skjutsa Henke och Mange till stan, sedan blir det julklappsinslagning, choklad och julmust, samt säsong 5 av desperate housewives:) Jobbar 07.00-14.00 imorgon... i Antnäs:S

Lipstick jungle

Nu har jag bestämt mig för att försöka ta tag i den här bloggen och skriva lite oftare. Datorn och tv använder jag sällan, men jag ska försöka:)

Eller tv:n använder jag men jag ser aldrig på något program, däremot ser jag serier på x-boxen. Jag och Henke har börjat se desperate housewives och själv har jag börjat med en nyare serie, lipstick jungle, som även går på canal+ just nu. Egentligen gillar jag inte serien så mkt. Det enda riktigt bra avsnittet var den första episoden på säsong 2. Brooke Shields (den äldre) gillar jag inte alls, hon är mest jobbig. Och jag kan inte förstå hur hon kunde bli så ful med åren.

 Från detta...

... till detta.
Hon är kanske inte ful för sin ålder men det är ändå en stor förändring. I den blå lagunen kunde man inte sluta titta på henne och nu då jag ser henne i lipstick jungle, så vill jag helst slippa....

Make me a "model"

I lördags var jag "modell" på make up stores julshow. Jag tillhörde gruppen "ruby red love" tillsammans med 6 andra blonda tjejer.

Dagen började på Ripan, där vi ganska snabbt blev skickade till hårsalongen "sax och maskin". Frisören ville ge mig lockigt hår och lugg (hennes inspiration var lilla huset på prärien).

Resultatet blev snarare "dalmas", vill inte ens lägga upp bilden jag har:) Det räcker med att jag är osminkad på denna.

Senare blev det make up och koreografi. Våran koreografi var lite småfjantig men det var ändå kul på ett sätt:) Vi var alla rödklädda och hade rött nagellack + läppstift där vi dansade runt med presentpåsar.
På tal om röda klänningar så fick jag ha den sötaste klänningen då jag var den enda som hade stl 32;)


Lite dåligt ljus men man ser ändå klänningen som är full med spets. De andra tyckte att jag såg ut som en blomma:)

Till en början var man mest nyfiken, mitt på dagen var jag less och ville bara hem då alla verkade vara så otrevliga och stressade. Efter första showen (det var två stycken), lättade dock trycket och gruppen blev väldigt sammansvetsade. Visst, det var nog ett och ett annat glas champagne på tom mage som bidrog till detta:)

Roligast av allt var att jag först på slutet insåg att jag var med i samma grupp som min förra granne, Evelina. Johan äger nu deras hus. Efter den sista showen svepte vi några champagneglas och begav oss till krogen. Vi gick på Anatolia där de hade happy hour (köp två drinkar, betala för en). Trots att vi inte hade ätit sedan kl 13 (med undantag för lite tilltugg) köpte jag två 6:or. De var borta efter ett svep. Evelina och hennes kompis sprang till bodenbussen kring kl 1, men kom tillbaka då de hade missat den. Av bara en slump fick de syn på mig på SEB-banken där jag stod och väntade på Henke. Vi återvände till Anatolia och på vägen mötte jag Henrik som fick följa med. Kvällen avslutades på max där jag fick äta efter 13 timmars hunger.

Givetvis fick vi även "goodiebags" efter våran dag:)

RSS 2.0